Resum PL maig 2022

PL maig 22 + Extra Escapada

Aquest mes, a part de les 3 o 4 coses xules que volia recordar, tenia una experiència molt especial que mereixia un capítol a banda.

La meva “peque”, la Jana, i jo, vam fer una escapada “mano a mano” a Menorca per assistir a un Campus “scrapero” que organitzava My Sweet Valentine. Va ser la nostra primera “sortida de noies” una mica “lluny” i també el primer avió de la Jana. Així que he volgut documentar-ho d’una forma especial i li he dedicat un “Midori Escapada”. Si t’agrada aquest format tens disponible el curs online aquí.

Aleshores, per una banda, he fet les pàgines de la carpeta per documentar el que vull recordar del mes de maig, i per l’altra banda, he fet el midori dedicat a l’escapada a Menorca.

S’ha donat la casualitat que, amb el mes de maig, just he acabat l’espai de la 1ra carpeta del 2022. Així que al prestatge (aquí pots veure la meva vena “friki” de que tot estigui en harmonia ;-), el midori quedarà just entre la 1ra capeta i la següent d’aquest any 22. Però tampoc hagués sigut cap drama posar-la on fos juntament amb la resta de carpetes/àlbums del 2022.

En el següent vídeo et mostro com he recollit els meus moments del mes de maig. Com sempre, falta escriure alguns journals que em reservo per mi ;-). En quan al midori, també faré un vídeo perquè puguis veure el resultat i el penjaré a la pàgina en que hi pots trobar el curs online, AQUÍ.

Materials/eines amb els que he jugat per documentar maig tal com et mostro al video:

  • Carpetes d’anelles i fundes AQUÍ
  • Bloc de targetas en català “Alegria” AQUÍ
  • Pre-tallats i enganxines en català “Alegria” AQUÍ
  • Troquel mesos català Cocoloko AQUÍ
  • Enamels AQUÍ
  • Papers Studio 40 AQUÍ
  • Restes col·lecció Picnic de Cocoloko
  • Papers “Wabi Sabi” de Cocoloko AQUÍ
  • Escumas 3D adhesives doble cara AQUÍ

Espero que t’agradi el vídeo i que hi trobis idees i inspiració per a realitzar el teu propi projecte i ja saps, assaboreix la vida que són 2 dies!! 😉

T'ha agradat? Comparteix-lo!

Facebook
Pinterest
Twitter

Blog de Les Hores

Un espai on hi trobaràs consells, demostracions, idees i tot allò que em passi pel cap i pensi que pot interessar-te.

Segueix-nos

Vols formar part de la comunitat encantada?