Hola sóc l’Eva,
la cara, les mans i l’ànima de Les Hores Encantades.

Que us puc explicar de mi?

Doncs que sóc una persona optimista de mena. M’encanta viure, gaudir de lo bo i quan les coses es torcen, buscar solucions.

Sóc alegra, enginyosa, detallista i tossuda com una mula!!

La meva gran il·lusió són l’Oriol i la Jana, els meus fills Tenen una capacitat brutal per sorprendre’m i els estimo amb bogeria.

Ells, la gent que estimo i la meva imaginació són el meu tresor, or pur sense el qual mai hauria descobert el secret per sentir-me feliç, que no és el mateix que simplement ser-ho.

La sort m’ha marcat amb força en dues ocasions

La primera quan em va tocar néixer a la família que tinc. És estupenda! Sempre hi és i m’ha donat el més important: “el saber estimar”

La segona quan amb només 26 anys i a 15 dies de casar-me amb l’amor de la meva vida (encara és el meu marit 😉 em van diagnosticar un càncer. Va ser un cop dur i difícil de superar. Durant 5 anys vaig patir molt però vaig aprendre encara més.

No us diré que visc cada dia intensament com si fos l’últim perquè no és cert. Però quan sóc conscient que porto massa dies pensant: “Ostres, si aquests fossin els últims… Quina merda!” (amb perdó) doncs paro, reflexiono, divideixo els problemes, elimino noses i canvio.

D’un canvi d’aquests neix el novembre de 2013 Les Hores Encantades.

De les ganes de viure a un altre ritme, de marcar jo els meus temps i de gaudir de la meva família i de la meva feina.
Es tracta d’un refugi on el rellotge no funciona. Un lloc on puc deixar anar la imaginació i convertir les meves idees en projectes per fer coses boniques amb les mans.

Que per què?
Doncs per alimentar l’ànima!!

La meva i la de totes les persones que confieu en mi i amb les qui comparteixo il·lusions, dubtes, riures, penes… Hores encantades!!

Quan treballem amb les mans i veiem que som capaços de tenir paciència, de crear una cosa des de zero i d’aconseguir un detall únic per nosaltres o per algú especial, la pujada d’autoestima és descomunal!! Ja ho has provat?