FAQS

 1. OMPLIR EL CARRO amb tot allò que et faci il·lusió.

 2. Per poder tramitar la comanda necessitaré tindre les teves dades

  registrades Només a la 1ra compra, hauràs d’OMPLIR LA TEVA FITXA DE CLIENT. Per a compres posteriors ja tindràs les teves dades guardades de forma segura a l’espai EL MEU COMPTE.

 3. CONFIRMAR ADRECES d’enviament i de facturació.

 4. ESCOLLIR SISTEMA DE PAGAMENT. En tens 2 a escollir: a) TARGETA de dèbit o crèdit b) BIZUM Un cop autoritzat el pagament, rebràs un COMPROVANT de compra amb el número de comanda i un resum de tota la informació en el compte de correu electrònic que has entrat a la teva fitxa de client.

 5. A partir d’aquí, jo em posaré en marxa per preparar cuidadosament la teva comanda i enviar-te-la tan aviat com sigui possible. En 24/48h laborables estará listo para ser enviado. El tiempo de envío varía según el destino.

Tens disponibles dos mètodes de pagament:

 1. TARJETA DE DÉBITO o CRÉDITO

  Caldrà que entris les dades de la teva targeta a la PASSAREL·LA DE PAGAMENT SEGURA que disposa la botiga online. Segons el sistema de protecció que tinguis associat a la teva targeta (això depèn de l’entitat bancària on tinguis el compte lligat a aquella targeta) se’t un tipus o altra de CONFIRMACIÓ de la compra.

 2. BIZUM 
  Si no te apetece utilizar la tarjeta y prefieres hacer una “pago amigo” a través del móvil, también tienes esa opción.

Tens 15 dies a partir de la data de recepció per poder retornar sempre i quan el producte no estigui desprecintat y que el producte no sigui personalitzat
Enviem un correu a hola@leshoresencantades.com detallant el número de comanda i el que vols tornar. Embolica de forma segura el/s producte/s i envieu a: Les Hores Encantades C/ Sant Sadurní, 8 08500 VIC

Un cop rebi el/s producte/s i comprovi el seu bon estat, et faré l’abonament a través del mateix sistema de pagament que vas escollir al fer la compra.

Quan faig el KITS els comprovo vàries vegades però si m’he despistat i he oblidat de posar alguna cosa en el teu KIT, m’ho pots reclamar enviant un correu a hola@leshoresencantades.com
Tan aviat com sigui possible t’ho enviaré sense cap cost.

Els tutorials poden ser en format PDF o en format VÍDEO. Quan en compris un, en el cas del format PDF te l’enviaré per correu electrònic. Si el tutorial és un vídeo, rebràs (també per e-mail) un enllaç amb una contrasenya per poder visualitzar-lo tants cops com vulguis sense límit de temps. No caducarà mai.

Molt senzill, només cal que et subscriguis a la meva Newsletter i passaràs a formar part de la Comunitat Encantada.