Per fi, TINC WEB!!

Doncs sí, ha costat lo seu. Des de que el novembre de 2013 vaig obrir les portes de Les Hores Encantades, vaig tenir clar que el següent pas era obri la seva finestreta a internet.

Durant els dos primers anys, vaig fer un mega esforç per posar en marxa la botiga/taller. Els meus fills eren petits i jo compaginava aquest projecte amb una altra feina perquè em sortissin els números!

La vida, no em donava. Però mica en mica, em vaig anar guanyant la confiança de persones que es van convertir en clients i van donar estabilitat a la meva il·lusió. Arribar a aquest punt va ser fantàstic, però em vaig acomodar.

Seguia sentint el “run-run” interior que em recordava que tenia pendent
obrir el meu aparador a internet. Però els meus “sabotejadors personals”, que són molt llestos, no deixaven de fabricar-me excuses ben argumentades per aconseguir que ho deixés estar per més endavant.

Van anar passant els anys, van arribar més clients, sí, però també una pandèmia que no els deixava arribar a l’aparador físic. I, on era l’aparador digital…? Pesant figues!!

A l’alfabet xinés s’utilitzen dos símbols per definir el terme CRISI: El de PERILL i el d’OPORTUNITAT. Penso que és molt encertat. Les millors oportunitats sorgeixen quan ens veiem amenaçats i obligats a canviar, a reinventar-nos i a sortir de la nostra zona de confort per trobar una solució.

Així que aquí estic, celebrant el 7è aniversari del meu projecte, emocionada i cridant als 4 vents: Ho he aconseguit, PER FI TINC WEB!!!

T'ha agradat? Comparteix-lo!

Facebook
Pinterest
Twitter

Blog de Les Hores

Un espai on hi trobaràs consells, demostracions, idees i tot allò que em passi pel cap i pensi que pot interessar-te.

Segueix-nos

Vols formar part de la comunitat encantada?