PROJECT LIVE (PL), T’HI APUNTES?

Últimament, sembla que la comunitat “scrapera” del país s’ha tornat a interessar pel Project Life: una forma de documentar el nostre dia a dia inventat per Becky Higgins (USA) el 2009.

Es tracta d’un sistema per agilitzar l’scrap tradicional i aconseguir documentar les nostres vides d’una forma més ràpida, però també bonica.

L’invent consisteix en guardar fotos, missatges, reflexions, etc… en fulles de plàstic amb butxaques (n’hi a de vàries mides i formats) que després s’enquadernen en carpetes d’anelles. Al mercat també hi ha dissenyadors i fabricants que ofereixen papers i targetes que s’ajusten a les mides de les butxaques.

Segons el temps que tinguem, podem decorar més o menys el contingut de les fundes i fins i tot, intercalar pàgines decorares entre les fundes.

La veritat és que, amb aquest sistema,en molt menys temps del que caldria per fer un àlbum d’scrapbooking,aconseguim guardar records i evitar que fotografies especials quedin oblidades a la galeria del mòbil.

Jo aquest any m’he animat a començar un projecte d’aquest estil. La meva intenció és guardar-hi petits moments que, per si mateixos, potser no formarien part d’un àlbum, però han sigut especials per mi i no vull oblidar- los. A més a més, estic convençuda que quan els meus fills siguin grans, els hi farà tanta o més gràcia recordar aquests instants que veure altres àlbums de grans experiències que segur no han oblidat.

Sóc conscient que, a priori, el projecte sembla ideal. Però, per dur-lo a terme, és fonamental la CONSTÀNCIA!! Això, sens dubte, serà el més difícil d’assolir.

Per aconseguir-ho, m’he apuntat al club “Memory Love” de Elena Roche (*) @pegapapelotijeras Ella és fantàstica i en sap un munt. Per un preu molt assequible, et dona consells, inspiració, idees… i cada mes treu una mini col·lecció de targetes i papers que pots comprar en format digital o imprès. Està disponible en català i castellà = IDEAL!! Us ho recomano 100%

Seguint els seus consells, m’he bloquejat un espai dels diumenges per al meu projecte que per cert, amb el permís de Mrs. Becky Higgins, l’he anomenat “Col·lecció de Moments”. Em relaxo, i em dedico a recopilar els instants més xulos de la setmana. M’ajudo amb l’agenda perquè cada dia m’hi apunto instants especials. Repasso la galeria del mòbil i, si hi ha imatges, les imprimeixo amb la Canon Selphy. (*)

Hi ha setmanes que les pàgines em queden molt treballades i n’hi ha d’altres que queden més senzilles o simplement no hi ha pàgina perquè no ha passat res d’especial. Aleshores aprofito per decorar més altres moments. Però el més important és que allà van quedant “els meus moments”, aquells instants que oblidaria amb facilitat i que si no dediqués aquest temps a assaborir-los, encara seria més gran la sensació que la vida passa volant i potser no l’estic gaudint prou.

Doncs això, si t’agrada la idea i t’animes, a la botiga pots trobar carpetes de 6×8″ (15×20 cms) i fundes de diferents formats per poder fer el teu propi PL.

Pots trobar INSPIRACIÓ i col·leccions de PAPER i TARGETES en català i en castellà als següents comptes de Instagram i pàgines web:

I per veure pàgines excepcionals, no pots perdre’t aquest compte de Instagram: @aliedwardsdesigninc

T'ha agradat? Comparteix-lo!

Facebook
Pinterest
Twitter

Blog de Les Hores

Un espai on hi trobaràs consells, demostracions, idees i tot allò que em passi pel cap i pensi que pot interessar-te.

Segueix-nos

Vols formar part de la comunitat encantada?